Direktlänk till inlägg 26 juni 2021

Tips - Bästa hundgodiset

Av David Björkeryd - 26 juni 2021 19:29

Varje hund vill ibland ha lite uppskattning och belöning, något som enkelt kan göras med hjälp av belöningsgodis. Det finns flera tillfällen där din hund förtjänar en liten godisbit och då gäller det att du har valt rätt hundgodis. När din hund har varit duktig så vill den givetvis ha en belöning med ett godis som den tycker om.

Ju svårare utmaning som du ställer din hund inför, desto godare godis bör du vara beredd att belöna den med. Ta reda på vilken godissort som din hund tycker om och vilken sort den verkligen älskar. Den sorten som din hund älskar bör sedan användas vid tävling eller utmaningar som din hund upplever som svåra eller obehagliga.

Hundgodis ska aldrig ersätta hundmat utan ska endast ges vid enstaka tillfällen. Precis som för människor är godis inte bra i för stora mängder och din hund kan lätt gå upp i vikt när inte dess intag kontrolleras. Övervikt kan i sin tur leda till en rad olika sjukdomar och besvär för din hund.


Med så många val där ute, hur väljer du de bästa hundgodisarna för din valp? För de flesta hundar är matbelöningar det mest bekväma och effektiva sättet att påverka din hunds beteende. Se till att granska ingredienslistan innan du väljer hundbehandling. Rådgör alltid med en veterinär om din hund har matkänsligheter, viktrelaterade problem eller om du har andra problem. Fyll på några goda belöningar för din valp! Här är våra toppval för de bästa hundgodisarna för träning, tandhälsa, kul och speciella tillfällen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Björkeryd - 8 juni 2021 20:50

SEO står för Search Engine Optimization (sökmotoroptimering). Det innebär att man på olika sätt anpassar sin webbplats och extern gör sin webbplats omtalad så att sökmotorerna favoriserar webbplatsen och då ger den en bättre placering på i sökresulta...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards